Carrière en persoonlijke ontwikkeling

Talent-ManagementTalent Management Programma

Het Talent Management Programma is bedoeld voor junioren. Het programma laat junioren zo breed mogelijk kennis maken met Nieman en de verschillende vakgebieden. Ook krijgen junioren de ruimte voor zelfontplooiing. Via dit programma ontwikkelen junioren zich tot een ‘allrounder’. Het is een volwaardige baan bestaande uit een combinatie van werken en leren.

Zit jij in het laatste jaar van een WO of HBO Bouwkunde of een vergelijkbare studie? Of ben jij recentelijk afgestudeerd? En heb jij zin om de komende twee jaar in verschillende teams mee te draaien, om zo kennis te maken met al onze diensten? Durf jij na twee jaar een keuze te maken welke rol binnen ons bedrijf jou het meest aanspreekt? Dan ben jij mogelijk één van onze nieuwe talenten! Lees meer

Haal het beste uit jezelf

Bij de Nieman Groep krijg je de ruimte om het beste uit jezelf te halen. Samen met je leidinggevende maak jij je eigen Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) waarmee je je ambities kan waarmaken. Met coaching, opleiding en praktische leertrajecten stomen we je klaar voor je volgende stap in jouw carrière.

Groei met ons mee…

De markt groeit en wij groeien mee…. Daarom stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en willen we dat je blijft doorgroeien. Doorgroeien betekent overigens niet dat je alleen maar de hoogte in gaat. Sommige medewerkers willen juist de breedte in om een allround specialist te worden. We hebben zowel superspecialisten als allround adviseurs nodig.

Werk en thuis in balans…

Werken, studeren, sporten, ontspanning, gezin… wij weten dat het leven om meer draait dan alleen de Nieman Groep. Het moet met elkaar in evenwicht zijn. Daarom stimuleren we medewerkers zelf keuzes te maken. We kennen flexibele werktijden en hebben een thuiswerkregeling waarbij je thuis, werk en zorg voor de kinderen kunt combineren. Er zijn uiteraard arbeidsvoorwaarden aanwezig. Je kan deze hier lezen.

Teambuilding!

Natuurlijk is er naast werk en opleiding ook gelegenheid voor andere zaken. Jaarlijks organiseren we een bedrijfs- en teamuitje. Gedurende het jaar doen collega’s met regelmaat leuke dingen om elkaar ook eens op een andere manier te ontmoeten. Zo zijn er borrels en filmavonden. En ben jij jarig, dan komt de hele vestiging samen om met jou taart te eten!

Maar bij deze activiteiten blijft het niet. We zijn jong en sportief, dus we doen ook mee met bijvoorbeeld hardloopevenementen en onze onderlinge bowling- en kartcompetitie. Kortom, allemaal activiteiten die bijdragen aan de sfeer en de onderlinge band.

Voordat ik in 2016 bij Nieman ging werken kende ik het bedrijf en een aantal van zijn medewerkers al. Het ontstane beeld (de expertise, de werkcultuur en het type opdrachtgevers) behoefde geen bijstelling: Nieman maakt haar naam in de markt meer dan waar en ik ben blij deel uit te mogen maken van dit enthousiaste team.
Nieman Specialist