Leren door doen!

Nieman heeft het Talent Management Programma (TMP) voor junioren. Het programma laat de junioren zo breed mogelijk kennis maken met het bureau en de specialismen. Ook krijgen ze de ruimte voor zelfontplooiing. Via dit programma ontwikkelen de junioren zicht tot een ‘allrounder’. Het is een volwaardige baan bestaande uit een combinatie van werken en leren.

Voor alle medewerkers van Nieman geldt:

  1. Dat doen waar je goed in bent
    ‘Sturen op talenten’
  2. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen ontwikkeling
    ‘Het is belangrijk dat jullie door ontwikkelen’
  3. Onderling informatie delen
    ‘Inspireer elkaar en deel successen’

De kennissessies

Omdat het binnen een organisatie van onze grootte voor starters niet altijd makkelijk is om te weten wie wat doet en wie welke kennis heeft, delen junioren hun ervaringen en ontwikkelingen in kennissessies. We hebben onze junioren uitgedaagd om zelf een kennissessie in te vullen over hun werkzaamheden.  De reeks begint met een cursus presentatietechnieken. Deze vaardigheid is er een die je leert door te doen, dus we geven ze graag een opzetje!

Anne Struiksma

Anne Struiksma

Verrassenderwijs kwam een van onze junioren zelf naar voren om de sessie geven. Wij bieden al onze medewerkers verschillende trainingen aan om vaardigheden te helpen verbeteren, waaronder een training over presentatie technieken. Collega Anne had al deelgenomen aan deze training en wilde graag deze reeks beginnen met de sessie “Presenteren; wie, wat, hoe?”.

 

Meer informatie

Lees meer informatie over het Talent Management Programma.

“Door het hoge kennisniveau onder de collega’s groei je snel mee. Na mijn start bij Nieman in 2017 ben ik in drie jaar van Junior doorgegroeid naar Medior Specialist en staat inmiddels de nieuwe functie als Specialist voor de deur.”

Nieman Specialist