Nieman Groep en geluid

Het is niet voor niets dat je deze pagina bezoekt. Waarschijnlijk zoek je informatie over werken als geluidprofessional bij één van de bedrijven van Nieman Groep. En gelijk heb je! Want bij ons krijg je niet alleen volop de ruimte om je talent voor het geluidvak te ontwikkelen, we zijn ook gewoon een tof bedrijf met fijne collega’s en volop kansen. Zoek je een stageplek? Wil je een afstudeeronderzoek doen? Of direct aan de slag als junior specialist geluid?

Laat van je horen!

 

Nieman Groep is namelijk een collectief van zes bedrijven waarin elk bedrijf vanuit zijn eigen specialisme werkt aan een duurzame leefomgeving. Geluid vormt hierin een steeds belangrijker onderdeel. Want in ons kleine landje waarin mensen relatief dicht op elkaar wonen, willen we toch graag leven en werken zonder al te veel geluidoverlast te ervaren of te produceren. Om hieraan bij te dragen zijn drie van onze bedrijven volop in ontwikkeling in het werkveld akoestiek en geluid zowel binnen- als buiten de gebouwde omgeving. Met elkaar willen we binnen enkele jaren hét adviescentrum voor geluid en akoestiek van Nederland zijn.

Bouw jij mee aan deze ambitie? Check dan deze bedrijven en kijk welke jou het meeste aanspreekt om aan de slag te gaan!

Bij Nieman Raadgevende Ingenieurs werk je samen met andere specialisten aan een integraal bouw- of renovatieadvies. Een perfecte keuze als je graag impact maakt op de gebouwde omgeving. Je werkt in een team samen aan projecten waarvan geluid een onderdeel vormt. Check hier onze referentieprojecten. Meer info over ons bedrijf lees je op onze website.

logo_het_geluidBuro

Het GeluidBuro is 100% gespecialiseerd in geluid en akoestiek. Bij dit ingenieursbureau werk je full focus aan het optimaliseren van geluid binnen en buiten de gebouwde omgeving. Als adviseur voer je zelfstandig akoestisch onderzoek uit om de geluidbronnen in kaart te brengen en werk je akoestisch advies uit om geluid te reduceren of optimaliseren. Dat kan geluid van bedrijven zijn, maar ook van horeca en evenementen. Check de referentieprojecten en info over onze geluidonderzoeken op onze (ietwat verouderde!) website.

Auditum is een professionele studio in virtuele akoestiek waarin geluidbeleving van de opdrachtgever centraal staat. Auditum biedt een unieke kans als je wilt leren over ruimte- en elektro-akoestiek in grootschalige ruimtes zoals concertzalen en kerkgebouwen. Maar ook over het inzetten van virtuele akoestiek in bijvoorbeeld een ontwerp voor stedenbouwkundige toepassingen. Want hoe klinkt die spoorlijn naast die woonwijk straks precies? En hoe wordt dat beleefd door de toekomstige bewoners? Auditum is nog zo nieuw, dat de website nog in de maak is. Gelukkig hebben we wel al een mooi logo :-)


Spreekt het je aan om bij een van deze bedrijven aan de slag te gaan en je geluidskills verder te ontwikkelen op een stageplek, in je afstudeerproject of direct als junior specialist geluid? Dan is goed te weten dat bij ons vacatures niet in beton gegoten zijn. Samen met jou zoeken we een werkomgeving die het beste past bij wie jij bent, wat je goed kunt en wat je precies wil leren.

We horen graag wie je bent. Onze recruiter Tamara Cevahir neemt dan snel contact met je op!

 

Open sollicitatie

  • 1. Persoonlijke gegevens

  • 2. Wat wil je met ons delen?

  • 3. Upload documenten

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, xls, xlsx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, xls, xlsx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Bekijk hier alle openstaande vacatures bij de bedrijven van Nieman Groep.