Werken in de installatietechniek?

Dat kan bij Nieman Raadgevende Ingenieurs!

Heb jij interesse in werken in de installatietechniek of heb je al ervaring in de installatietechniek en zin in een nieuwe uitdaging?

Misschien is één van deze vacatures dan iets voor jou! Bij Nieman Raadgevende Ingenieurs werk je samen met andere specialisten aan een integraal bouw- of renovatieadvies waarvan de installaties een belangrijk onderdeel vormen. Bouw je met ons mee?


Wie is Nieman Raadgevende Ingenieurs?

Nieman Raadgevende Ingenieurs is een adviesbureau over complexe vraagstukken in het bouwproces; van initiatief tot ontwerp en van realisatie tot beheer. Wij hebben kennis van geluid, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid, installatietechniek en kwaliteitsbeheersing. We geven ontwerpadviezen tijdens SO t/m DO, adviseren tijdens engineering en werkvoorbereiding en voeren kwaliteitscontroles en praktijkmetingen uit. Daarnaast denken we mee bij de ontwikkeling van nieuwe bouwconcepten. Tot slot doen we schade-onderzoek, geven we bouw juridisch advies en adviseren we overheden over beleid en regelgeving.

Nieman Raadgevende Ingenieurs is een van de bedrijven van Nieman Groep. Werken bij Nieman Groep betekent samen werken aan een zo duurzaam mogelijk gebouwde leefomgeving. Bij ons krijg je niet alleen volop de ruimte om je verder te ontwikkelen in je vakgebied, we zijn ook gewoon een tof bedrijf met fijne collega’s en volop kansen. Zoek je een stageplek? Wil je een afstudeeronderzoek doen? Of direct aan de slag als specialist of adviseur? Laat van je horen!

Wie is Nieman Groep?

Nieman Groep is een collectief van 6 zelfstandige bedrijven. Elk bedrijf werkt vanuit zijn eigen specialisme aan het oplossen van de specifieke klantvraag. Nieman Raadgevende Ingenieurs is een van de zes bedrijven. Nieman Groep faciliteert, ondersteunt en verbindt de zes bedrijven. Op niemangroep.nl lees je meer over onze bedrijven en onze missie

Heb je niet direct een voorkeur voor een van deze vacatures maar wil je wel graag kennismaken met Nieman Groep?
Laat dan hieronder je gegevens achter en onze recruiter Tamara Cevahir neemt snel contact met je op!

 

Kennismaking

  • 1. Persoonlijke gegevens

  • 2. Hoe ziet jouw toekomst bij Nieman Groep eruit?

  • 3. Upload documenten

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, xls, xlsx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, xls, xlsx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.